Kim & The Created

Φώτα, κοστούμια, ήχος! Γνωρίστε τη Kim House, το άγριο θυληκό από το LA με τον δυνατό ήχο

Η MAC ΣΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΓΙΑΤΙ ΛΑΤΡΕΥΕΙ ΤΙΣ ΠΙΟ ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΕΣ
ΚΑΙ ΣΤΥΛΙΣΤΙΚΑ ΔΥΝΑΤΕΣ LEADERS THΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΣΚΗΝΗΣ

Η Κim & The Created είναι το πνευματικό παιδί της Kim House, μιας γυναίκας που κρατά ζωντανή την παράδοση του Λος Άντζελες των ισχυρών γυναικών στο punk. Αφού ξεκίνησε ως ένα bedroomproject, Η Κim & The Created έχουν αναπτυχθεί σε μια δυναμική ζωντανή παράσταση, που περιλαμβάνει όχι μόνο την άγρια αισθητική, αλλά και ένα ισχυρό ήχο. Ακόμη και ως μια από τις αγαπημένες των μεγάλων brand fashionistas όπως η Hedi Slimane, η Kim δε συμμορφώνεται και σθεναρά διατηρεί ένα όραμα που θα είναι πάντοτε δικό της."

1. Οι "Τhe Created" δεν είναι συγκρότημα
"Ο καθένας υποθέτει ότι αναφέρομαι σε μέλη του συγκροτήματος μου, καθώς έχω παίξει με τόσους πολλούς ανθρώπους, αλλά στην πραγματικότητα αναφέρομαι στο γεγονός ότι γράφω όλα τα τραγούδια γι'αυτό και δημιούργησα αυτό το συγκρότημα. Το "The Created" ανήκει στην ιδέα ότι τα πάντα στη ζωή δημιουργούνται: οι σκέψεις μας, η ηθική μας, ... ότι όλα είναι κατασκαυασμένα και όχι «πραγματικά», όπως πιστεύουμε ότι είναι. Η ιδέα είναι ότι μπορείτε να κατασκευάσετε τη δική σας ζωή."

2. Η αρχική έμπνευση της Kim είναι λίγο απροσδόκητη
Κλασικά σύμβολα του ροκ όπως ο Jim Morrison και ο Jimi Hendrix με εμπνέουν, λόγω της ενέργειας, της αυτοπεποίθησης, του στυλ και του rock 'n' roll ήχου τους. Η Cher με εμπνέει λόγω του τολμηρού στυλ για την εποχή της, όταν πίεσε τα όρια, ειδικά όταν εργάστηκε με τον Bob Mackie. Η Nancy Sinatra και η Janis Joplin, λόγω των πλεονεκτημάτων τους ως γυναίκες να γνωρίζουν τις φωνές τους και να έχουν μοναδικό μουσικό ύφος. Μου αρέσει πολύ το 90s grunge. Beatles και Bowie, φυσικά, και οι 50s doo-wop. Νομίζω ότι οι άνθρωποι είναι πιο έκπληκτοι όταν ακούν ότι ποτέ δεν άκουσα punk. Το κάνω όμως τώρα.

3. Το να γράφεις μουσική δεν είναι η η πιο εύκολη διαδικασία
"Συνήθως σκέφτομαι φωναχτά καθώς οι ιδέες έρχονται κατά τη διάρκεια της ημέρας, απο ένα βουητό ή ακόμα και ένα αστείο που θα ακούσω. Αν μου αρέσει αυτό, θα το τοποθετήσω στην κορυφή της χορδής της κιθάρας ή του μπάσου. Τότε θα αναπτυχθεί το τραγούδι, και θα αρχίσει να συντήθεται η μελωδία ενώ τα λόγια έρχονται πρώτα σε μένα - είναι όλα πολύ οργανικά. Μερικές φορές γράφω τύμπανα πρώτα και στη συνέχεια θα παίξει το μπάσο ή η κιθάρα πάνω τους. Αν έχω κάποια ιδέα για ένα θέμα που θέλω να γράψω ένα τραγούδι, προσπαθώ να έχω το τραγούδι που ταιριάζει με το αίσθημα της συγκίνησης που προσπαθώ να εκφράσω. Ποτέ δεν ξεκινώ με τα λόγια. Τα ξεκινώ λίγο ανάποδα."

4. Ο χορός αποτελεί τη μεγαλύτερη της έμπνευση για τη μόδα
«Έχω ξοδέψει το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου σε ρούχα χορού, είτε πρόκειται για κορμάκι ή κοστούμι, αισθάνομαι πιο ελεύθερη στα catsuits που είμαι γνωστή για αυτά. Νώθεις λες και είσαι κάποιος χαρακτήρας, αλλά είναι πια μέρος του εαυτού μου, ένα βαθύ μέρος του εαυτού μου που θέλει να βγει προς τα έξω. Το στυλ μου φέρνει αυτή την πλευρά μου προς τα έξω. Νιώθω σαν να μου έχει δοθεί επιπλέον δύναμη πάνω στη σκηνή. Νιώθω ηλεκτρισμό με πολλούς τρόπους. Το οπτικό υλικό, όπως τα φώτα, τα κοστούμια μου ή το μακιγιάζ είναι ένα μεγάλο μέρος του έργου μου, γιατί πιστεύω στη δημιουργία μιας εικόνας για τον εαυτό μου και τους άλλους γύρω μου και θέλω να αντιλαμβάνονται αυτό που προσπαθώ να εκφράσω."

"Ποτέ δεν ξέρεις τι πρόκειται να σε κάνει να αισθανθείς καλύτερα αν δεν πάρεις το ρίσκο να παίξεις και να διασκεδάσεις με το μακιγιάζ!" - Kim House

5. And makeup is the best type of drama
“A trick I have been doing for a long time, and sharing with all my friends, is curling my eyelashes AFTER I put on the mascara and give it time to dry. It really helps the lashes stick to a dramatic curl. I love my makeup to be dramatic. Another piece of advice would be experiment! I have had literally every hair colour, and when changing my hair colour I always change the colours of the makeup I wear, especially my eyebrow and lip colour. You never know what is going to make you feel your best if you don’t take a risk and have a little fun with makeup! In my opinion, gold eye shadow looks good on everyone. My favourite M·A·C Cosmetics are Goldmine Eye Shadow, Clear Lipglass, Blacktrack Fluidline Pen, False Lashes Waterproof and Prep + Prime BB Beauty Balm SPF 35! With these you feel done up and fresh at the same time.”

6. Touring with Kim & The Created can get a little weird
“I have too many tour stories, all too racy! [Laughs.] In all seriousness though, when we were in Europe we had a pretty strict tour manager. While he was asleep, we went out with locals in Spain, they all put on women’s clothing, and we all danced till 11am. In Germany, we stayed overnight, just my band and me in a venue all to ourselves. We loved that.”

7. Ο αναβάτης των ονείρων της σίγουρα δεν θα περιλαμβάνει δώδεκα μύγες σε ένα μαρτίνι
«Σε έναν κόσμο ονείρου, η σπιτική συνταγή για τις μαργαρίτες μου! Χρυσή Τεκίλα, (πραγματική) λεμονάδα, (πραγματικό) lime, Tajin, Sriracha, αλάτι και πολύ πολύ πάγος! Στην χειρότερη πραγματικότητα μου, το ποτό που παρήγγειλα στο μπαρ σε μια εκδήλωση που παίξαμε, το οποίο ήταν ένα μαρτίνι με βότκα, που περιελάμβανε δώδεκα μύγες που κολυμπούσαν μεσα στις ελιές μου ... ήταν, στην πραγματικότητα, ένα πολύ βρώμικο μαρτίνι. [Γελάει]."

8. Στα ενδιαφέροντα περιλαμβάνεται η μουσική και η εσωτερική διακόσμηση
Μου αρέσει να πειραματίζομαι με την εσωτερική διακόσμηση C85και βλέπω τη μαγεία στο The Magic Castle. Και οι δύο μου δίδαξαν πολλά για την παρουσίαση και για το πώς μπορεί να αλλάξει και να κάνει κάποιον να αισθάνεται με έναν ορισμένο τρόπο. Θα κάνει το ίδιο στην απόδοσή μου στη σκηνή. Έχω εμμονή με τα φώτα, τα κοστούμια, τον ήχο που δημιουργούν μια ατμόσφαιρα με κάθε αισθητήριο τρόπο.

9. Φιλοσοφία ζωής για όλες τις ηλικές (εντάξει είναι εννιά οι λόγοι)
"Μη δίνετε δεκάρα!"