Baddie Winkle

«Βρείτε τη» με την πιο ζόρικη γιαγιά

ΣΤΟ MY BEAUTY, ΤΑ ΠΙΟ ΕΠΙΒΛΗΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΜΕ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Η ΙΔΕΑ ΤΗΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ

H ζωή της Baddie Winkle είναι μια ιστορία Σταχτοπούτας. Εκτός από το ότι αντικατέστησε το παραμυθένιο φόρεμα χορού με έντονα γυαλιστερά χείλη, πράσινα μαλλιά, πούλιες club kid και ένα τσιγάρο. Τα white mice με 1,7 εκατομμύρια followers στο Instagram (bio: «κλέβοντας τον άντρα σου από το 1928»). Και η μεταφορά με ένα jet υψηλής ταχύτητας που τη μεταφέρει σε κάθε γωνιά του κόσμου για εμφανίσεις και φωτογραφίσεις, όπως το Paper Magazine και ένα 12σέλιδο αφιέρωμα στο Galore. H Miley Cyrus δίκαια την ανακήρυξε ίνδαλμα του στυλ. Η Baddie (με πραγματικό όνομα Helen Ruth Van Winkle) φέρνει την επανάσταση στον κόσμο της μόδας με την τολμηρή, ασυγκράτητη προσέγγισή της στο στυλ χωρίς ηλικία.

«Η αυτοπεποίθηση είναι τα πάντα για μένα. Είναι το ποια είμαι και ποια ήμουν πάντα. Πρέπει να γνωρίζεις την ταυτότητά σου και να την αποδέχεσαι. Πρέπει να αγαπάς τον εαυτό σου ό,τι και αν σκέφτονται οι άλλοι για σένα. Όλα έχουν να κάνουμε με τον τρόπο σκέψης και την πίστη στον εαυτό σου.

«Μου αρέσουν τα πολύχρωμα ρούχα. Δεν φοράω πολύ μαύρα ή σκούρα χρώματα. Μου αρέσει να είμαι στο LA, επειδή τις περισσότερες φορές κάνω γυρίσματα και πράγματα, αλλά παράλληλα φτιάχνω τα μαλλιά και το μακιγιάζ μου και με κάνει να νιώθω υπέροχη.

Ποτέ δεν κάνω διάλειμμα, ποτέ δεν παίρνω ανάσα. Ποτέ δεν κάθισα να πω «Είμαι τόσο μεγάλη που δεν μπορώ να το κάνω πια αυτό.» Ποτέ δεν πέρασε από το μυαλό μου. Απλά συνεχίζω. Οι άνθρωποι σκέφτονται, «είμαι 50, δεν μπορώ πια να μοιάζω με μοντέλο.» Λοιπόν, αυτό δεν είναι αλήθεια. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μην το βάλετε κάτω.

«Τι πραγματικά σημαίνει η φράση «κατάλληλη ηλικία»; Νομίζω ότι έχουμε μόνο έναν κριτή σε αυτόν τον κόσμο, και θα έλεγα ότι δεν τον ενοχλούν οι επιλογές μου στο ντύσιμο.» – Baddie Winkle

«Αποδέχομαι αυτό που είμαι ακόμη περισσότερο στα 80 μου. Πάντα ήμουν κομψή. Απλά ανέπτυξα μια πιο ιδιόρρυθμη νοοτροπία. Θα μπορούσες να πεις ότι ζω το όνειρο αφού μπορώ να φοράω αυτό που θέλω χωρίς να με ενδιαφέρει η γνώμη των άλλων. Όπως λέω, «Ζήσε και άσε να ζήσουν». Θα φοράω αυτό που με κάνει να νιώθω υπέροχα και οι άλλοι μπορούν να φοράνε αυτά που τους κάνουν να νιώθουν το ίδιο καλά. Τι πραγματικά σημαίνει η φράση «κατάλληλη ηλικία»; Θέλω να πω, ισχύει για μένα μόνο ή για τον καθένα σε αυτόν τον κόσμο; Η γνώμη μου είναι ότι πρέπει να αποτινάξουμε αυτόν τον όρο. Τέλος. Ποια είμαι εγώ για να κρίνω τους άλλους για αυτό που φοράνε; Νομίζω ότι έχουμε μόνο έναν κριτή σε αυτόν τον κόσμο, και θα έλεγα ότι δεν τον ενοχλούν οι επιλογές μου στο ντύσιμο.

«Λατρεύω τη Miley Cyrus. Νομίζω ότι έχουμε τον ίδιο τρόπο σκέψης. Την συνάντησα μόνο μία φορά και μιλήσαμε. Ήταν υπέροχη. Μου αρέσει το στυλ της. Μπορώ να καταλάβω από που προέρχεται, είναι νεότερη και είναι πάντα στην τηλεόραση και έπρεπε να αλλάξει τον εαυτό της. Είναι λίγο άγρια βέβαια, αλλά μια χαρά. Αυτή είναι η Miley. Νομίζω ότι κι εγώ γίνομαι άγρια πού και πού!

«Αποδεχτείτε τον εσωτερικό σας κόσμο όπως μπορείτε. Είναι όμορφο να μεγαλώνεις. Δεν χρειάζεται να κάθεσαι σε μια καρέκλα και να παρακολουθείς τις ειδήσεις. Απολαύστε τα μεγαλύτερα χρόνια σας. Μπορεί να είναι μερικά από τα καλύτερα χρόνια της ζωής σας. Απολαύστε μουσικά φεστιβάλ. Βγείτε έξω και ζήστε όλα τα πράγματα που πάντα φοβόσασταν να δοκιμάσετε επειδή ανησυχούσατε για τη γνώμη της οικογένειας ή των φίλων σας. Ζήστε τη ζωή σας για εσάς και μόνο τώρα. Για χρόνια, ακόμη κι εγώ, προσπάθησα να κάνω αυτό που η οικογένειά μου πίστευε ότι ήταν το καλύτερο για μένα. Τώρα απλά το κάνω και δεν ζητάω την άδεια κανενός. Εγώ και μόνο εγώ λογοδοτώ τελικά στον εαυτό μου για τις πράξεις μου. Διασκεδάστε!»