ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΕΝΑ CRUELTY FREE ΚΟΣΜΟ


H M·A·C δεν κάνει δοκιμές σε ζώα. Δεν έχουμε κανένα εργαστήριο στο οποίο να διεξάγονται δοκιμές σε ζώα και πότε δεν ζητάμε από τρίτους να κάνουν δοκιμές σε ζώα εκ μέρους μας. Ενώ ορισμένες κυβερνήσεις διεξάγουν δοκιμές σε ζώα για να αποδείξουν την ασφάλεια των προϊόντων μας πριν μας επιτρέψουν να τα πουλήσουμε, η M·A·C δεν έχει κάνει ποτέ δοκιμές σε ζώα και συνεχίζουμε να είμαστε ηγέτες του κινήματος για να σταματήσουν οι δοκιμές σε ζώα παγκοσμίως. Για αυτό το λόγο, είμαστε περήφανοι που συνεργαζόμαστε με το Ινστιτούτο IIVS (Institute for In Vitro Sciences) με στόχο να διευρύνουμε τη χρήση και αποδοχή μεθόδων μη-δοκιμών σε ζώα παγκοσμίως.


ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ


Παρακάτω θα βρείτε απαντήσεις σε κάποια ερωτήματα που δεχόμαστε συχνά. Εάν έχετε άλλα, παρακαλούμε ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να μας στείλετε email και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν. Θέλουμε να κρατήσουμε το διάλογο ανοιχτό.

 

• Ποιες χώρες απαιτούν δοκιμές σε ζώα;
Η Κίνα πραγματοποιεί δοκιμές σε ζώα ως μέρος της αξιολόγησής της για την ασφάλεια των καλλυντικών. Αγαπάμε τους fans μας και δε θέλουμε να τους αποκλείσουμε ποτέ από πουθενά.

• Πώς δοκιμάζει η M·A·C τα προϊόντα της σχετικά με την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα τους;
Χρησιμοποιούμε εθελοντές και διεξάγουμε ή αναθέτουμε σε τρίτους να εφαρμόσουν εναλλακτικές δοκιμές.

• Έχει η M·A·C δικό της εργαστήριο δοκιμών σε ζώα;
Όχι. Δεν έχουμε κανένα εργαστήριο δοκιμών σε ζώα πουθενά στον κόσμο.

• Τι είναι το Institute for In Vitro Sciences;
To INSTITUTE FOR IN VITRO SCIENCES (IIVS) δημιουργεί και εφαρμόζει προγράμματα σε χώρες όπου η εναλλακτική μέθοδος δοκιμής δεν είναι αποδεκτή, προκειμένου να ενημερώσει και να επιμορφώσει τους επιστήμονες για την επιστημονικά αποδεδειγμένη εγκυρότητα της συγκεκριμένης μεθόδου. Είμαστε υπερήφανοι να ανακοινώσουμε μία νέα συνεργασία με το INSTITUTE FOR IN VITRO SCIENCES (IIVS) για να εξασφαλίσουμε ότι η εναλλακτική μέθοδος δοκιμής θα αποτελέσει τη μοναδική και παγκόσμια τακτική. Χρηματοδοτώντας το International Outreach Program (IOP) του IIVS εργαζόμαστε ώστε να κάνουμε τη διαφορά. To IOP παρέχει ευρεία υποστήριξη, συμπεριλαμβανομένης τεχνικής βοήθειας με τη μορφή διαλέξεων, εργαστηρίων και πρακτικής άσκησης σε χώρες που βασίζονται στους ελέγχους σε ζώα για να καθορίσουν την ασφάλεια προϊόντων ή συστατικών.