ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΛΑΣΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΤΙ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΠΛΑΣΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ;

Παράνομα προϊόντα είναι αυτά που «αντιγράφουν» ένα προϊόν ή αγαθό. Τα παράνομα προϊόντα δημιουργούνται συχνά προκειμένου να επωφεληθούν από την αναγνωσιμότητα και την ποιότητα του αυθεντικού προϊόντος. Στην περίπτωσή μας, οι πελάτες ενδέχεται να αποκτήσουν προϊόντα M·A·C Cosmetics που μοιάζουν να είναι αυθεντικά - ενώ στην πραγματικότητα δεν είναι -, καθώς δεν έχουν την ποιότητα, την πιστοποίηση και δεν έχουν υποβληθεί στον απαραίτητο έλεγχο πριν διατεθούν στην αγορά.

ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η M·A·C ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΕΜΠΟΡΙΟ ΠΛΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ;

Η M·A·C είναι ιδιαίτερα υπερήφανη για την άψογη ποιότητα των προϊόντων που διαθέτει στους πελάτες της. Εξαιτίας αυτού, διώκουμε νομικά οποιονδήποτε εμπλεκόμενο στην παραγωγή και διάθεση πλαστών και παράνομων προϊόντων. Συνεργαζόμαστε με τοπικούς και διεθνείς φορείς νομικού δικαίου σε Ευρώπη και Αμερική προκειμένου να παρεμποδίσουμε την παράνομη διακίνηση αυτών των προϊόντων. Προβαίνουμε στις απαραίτητες νομικές ενέργειες που ορίζει η δίωξη οικονομικού εγκλήματος. Επίσης, αναστέλλουμε τη λειτουργία ιστοσελίδων μέσω διαδικτύου που διακινούν και πωλούν παράνομα και πλαστά προϊόντα.

ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ M·A·C;

Τα αυθεντικά προϊόντα της M·A·C δεν διατίθενται μέσω ιδιωτών, μικροπωλητών, υπαίθριων αγορών, καταστημάτων ρούχων, και μη εξουσιοδοτημένων εμπορικών σημείων πώλησης στην αγορά και στο διαδίκτυο.

Προκειμένου να είσαστε βέβαιοι ότι αγοράζετε αυθεντικά M·A·C προϊόντα παρακαλούμε επισκεφθείτε τη σελίδα “Καταστήματα M·A·C” στην ιστοσελίδα μας για να εντοπίσετε ένα από τα επίσημα σημεία πώλησης αυθεντικών προϊόντων που σας εξυπηρετεί. Τα προϊόντα M·A·C διατίθενται και ηλεκτρονικά από το MACcosmetics.gr.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Για να καταγγείλετε πώληση παράνομων προϊόντων στην Ελλάδα, παρακαλούμε καλέστε στο 210 6595700 ή γράψτε μας στο info@maccosmetics.gr. Για να καταγγείλετε πώληση παράνομων προϊόντων στην Κύπρο, παρακαλούμε καλέστε στο 22863112 ή γράψτε μας στο mac@mac-cyprus.com. Οι ακόλουθες πληροφορίες μας βοηθούν να εξαλείψουμε την διακίνηση παράνομων προϊόντων:

- Σημείο Πώλησης και Διεύθυνση
- Είδος τοποθεσίας (ανεξάρτητο κατάστημα, μη εξουσιοδοτημένος έμπορος, κλπ)
- Περιγραφή προϊόντος
- Λεπτομέρειες που αφορούν τη συσκευασία και το λογότυπο M·A·C