ONLINE ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Κάντε τις αγορές σας όσο πιο εύκολα και άνετα γίνεται – οποτεδήποτε, οπουδήποτε – με αποκλειστικές υπηρεσίες και προσφορές για ξέγνοιαστο shopping!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ
ΠΡΟΝΟΜΙΑ

ΔΩΡΕΑΝ ΔΕΙΓΜΑΤΑ

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ

MAKEUP SERVICES

M·A·C LOVER

ABOUT M·A·C

ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ
ΟΜΟΡΦΙΑ

Μάθετε για τα συστατικά που περιέχονται στις υψηλής-απόδοσης συνθέσεις των προϊόντων μας.

BACK
TO M·A·C

Ανακαλύψτε το πρόγραμμα επιστροφής άδειων συσκευασιών και γίνετε μέρος της λύσης!

VIVA GLAM

Υποστηρίξτε μαζί μας, ίσα δικαιώματα για όλους με το Lipstick που δωρίζει το 100% της αξίας του.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ MAC

Μάθετε Περισσότερα
ΠΩΣ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΙΣ ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ M∙A∙C;

Καταχωρίστε το email σας στη λίστα παραληπτών του newsletter μας – ή εγγραφείτε στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης M∙A∙C LOVER για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις αποκλειστικές εκδηλώσεις και προσφορές της M∙A∙C. Επίσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω live chat ή video chat με έναν M∙A∙C Artist από τις 10 π.μ. μέχρι τις 6 μ.μ., Δευτέρα έως Παρασκευή, για να λάβετε απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις που μπορεί να έχετε.

ΠΩΣ ΝΑ ΛΑΒΕΤΕ ΔΩΡΕΑΝ ΔΕΙΓΜΑΤΑ M∙A∙C

Λάβετε ένα δωρεάν δείγμα M∙A∙C με κάθε αγορά σας! Δεν απαιτείται κάποιος εκπτωτικός κωδικός. Απλά επιλέξτε το δωρεάν δείγμα σας κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας και λάβετέ το μαζί με τα υπόλοιπα προϊόντα που αγοράσατε ηλεκτρονικά.


Τα δωρεάν δείγματα είναι μία από αυτές τις μικρές απολαύσεις της ζωής που σας παρέχει την ευκαιρία να δοκιμάσετε ένα προϊόν makeup που σας ενδιαφέρει χωρίς να έχετε δεσμευτεί με την αγορά μιας συσκευασίας κανονικού μεγέθους. Η M∙A∙C είναι απίστευτα γενναιόδωρη σε ό,τι αφορά τα δωρεάν δείγματα, προσφέροντάς τα με κάθε παραγγελία. Δεν χρειάζεται να πληκτρολογήσετε κάποιον εκπτωτικό κωδικό ή να ακολουθήσετε κάποια πολύπλοκη διαδικασία — απλά επιλέξτε το δωρεάν δείγμα που επιθυμείτε κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας και λάβετε ένα δωρεάν δείγμα M∙A∙C με κάθε αγορά που πραγματοποιείτε. Δεδομένου ότι προσφέρεται ένα δείγμα με κάθε παραγγελία, έχετε την ευκαιρία να απολαμβάνετε ένα δωρεάν δώρο με κάθε σας αγορά M∙A∙C!

ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ MAKEUP;

Οι προσφορές σε προϊόντα makeup που διατίθενται ηλεκτρονικά από τη M∙A∙C προσφέρουν εξαιρετική αξία σε όσους είναι αρκετά γρήγοροι ώστε να αγοράσουν ένα φανταστικό προϊόν σε μειωμένη τιμή προτού η ευκαιρία εξανεμιστεί. Κάποια προϊόντα διατίθενται σχεδόν στη μισή τιμή, ενώ πολλά έχουν πολύ μεγάλη έκπτωση σε σχέση με το αρχικό τους κόστος, με αποτέλεσμα υψηλής ποιότητας καλλυντικά να είναι διαθέσιμα σε απίστευτα χαμηλή τιμή.


Επιπροσθέτως, εάν θέλετε να αξιοποιήσετε στο έπακρον τα προϊόντα σας, εξετάστε την επιλογή ενός σετ σε τιμή ευκαιρίας της M∙A∙C που εξυπηρετεί καλύτερα τις ανάγκες σας. Τα kit σε τιμή ευκαιρίας σάς επιτρέπουν να εξοικονομήσετε χρήματα σε ποσοστό έως και 30% σε σχέση με τη μεμονωμένη αγορά των επιμέρους προϊόντων του σετ και διατίθενται σε διαφορετικούς συνδυασμούς – συμπεριλαμβανομένων αυτών που περιέχουν προϊόντα για τα χείλη, το πρόσωπο, τα μάτια ή ακόμα και έναν συνδυασμό των τριών αυτών κατηγοριών.

ΠΩΣ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ MAKEUP

Ανακαλύψτε τον τρόπο να απολαμβάνετε περισσότερα προϊόντα makeup της M∙A∙C για λιγότερα χρήματα. Εγγραφείτε στο πρόγραμμα επιβράβευσης πελατών, M∙A∙C Lover, και λάβετε δωρεάν 20 πόντους με την δεύτερή σας παραγγελία σε κάθε κύκλο του προγράμματος επιβράβευσης. Τα οφέλη δεν σταματούν εδώ. Υπάρχουν 4 επίπεδα ιδιότητας μέλους, ανάλογα με το πόσα χρήματα ξοδεύετε σε ένα ημερολογιακό έτος. Δεν υπάρχει ελάχιστο απαιτούμενο ποσό για τη συμμετοχή σας στο πρόγραμμα Lover και θα λάβετε αμέσως πόντους ανταμοιβής, δωρεάν αποστολή ανάλογα με το επίπεδο, εποχιακές προσφορές και πρόσβαση σε ένα πρόγραμμα παρακολούθησης των επιστρεφόμενων προϊόντων.


Εγγραφείτε στο πρόγραμμα ανταμοιβής για να εξοικονομήσετε χρήματα με κάθε την αγορά των πολυαγαπημένων σας προϊόντων. Δωρεάν αποστολή σε ΟΛΕΣ τις παραγγελίες, για ΟΛΑ τα μέλη του προγράμματος επιβράβευσης M·A·C LOVER. Δωρεάν αποστολή σε παραγγελίες άνω των 39€, για μη μέλη του προγράμματος επιβράβευσης M·A·C LOVER.


Υπάρχουν 4 επίπεδα ιδιότητας μέλους, ανάλογα με το πόσα χρήματα ξοδεύετε σε ένα ημερολογιακό έτος: Lover, Seduced, Devoted και Obsessed. Με τη συμμετοχή σας στο πρόγραμμα, έχετε την ευκαιρία να συγκεντρώνετε πόντους που μπορείτε να εξαργυρώσετε για δωρεάν προϊόντα, καθώς και να απολαμβάνετε αποκλειστικές εποχιακές προσφορές ή ακόμα και early access σε νέες κυκλοφορίες.