ΑΠΟ ΤΟ 1984, Η M·A·C COSMETICS ΕΧΕΙ ΕΔΡΑΙΩΘΕΙ ΩΣ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ COLOUR AUTHORITY ME ARTISTRY ΣΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΜΑΣ, ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΟΤΗΤΑ & ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΠΥΡΗΝΑ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΓΙΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΟΜΟΡΦΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΠΑΝΩ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΜΑΣ. ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ ΝΑ ΔΙΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 120 ΧΩΡΕΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΟΙ MAKEUP LOVERS ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΠΑΝΤΑ BACK-TO-MAC.

 

M·A·C STANDS FOR
ALL AGES, ALL RACES,
ALL GENDERS

M·A·C
BESTSELLERS

Με προϊόντα υψηλής απόδοσης, από το all-inclusive Studio Fix Fluid SPF 15 μέχρι το πλούσιο μπλε-κόκκινο του Retro Matte Lipstick Ruby Woo, σίγουρα υπάρχει ένα best-selling M·A·C must-have που θα καλύψει τις ανάγκες ακόμα και του πιο απαιτητικού makeup lover.

ARTISTRY

Η αποστολή μας είναι να επιτρέψουμε την απεριόριστη αυτοέκφραση μετατρέποντας το makeup σε τέχνη για ΟΛΟΥΣ – και για εσάς. Το κύρος μας στην τέχνη του makeup ξεκινά με την εκπαίδευση και τη γνώση των χιλιάδων Artists μας σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να αναδείξετε τον Artist μέσα σας.

ONLINE SHOPPING

M·A·C CARES

Ανακαλύψτε όλες μας τις πρωτοβουλίες σχετικά με την κοινωνική δικαιοσύνη και την ευθύνη μας απέναντι στο περιβάλλον.

27 YEARS OF GIVING A GLAM!

Από το 1994, η εκστρατεία M·A·C VIVA GLAM έχει δωρίσει πάνω από $500,000,000 παγκοσμίως – και συνεχίζει! – υποστηρίζοντας ένα υγιές μέλλον και ίσα δικαιόματα για όλους. Αυτό μεταφράζεται σε πάνω από 9,713 δωρεές σε 1,818 οργανισμούς σε 92 χώρες. Και πάνω από 19,000,000 ζωές που έχουμε αλλάξει προς το καλύτερο, σε ολόκληρο τον κόσμο.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ

ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΟΜΟΡΦΙΑ

Ας είμαστε ξεκάθαροι, η M·A·C είναι αφοσιωμένη στη δημιουργία προϊόντων που περιέχουν ευεργετικά για την επιδερμίδα συστατικά. Μάθετε τα πάντα γύρω από τα πολυπόθητα και αξιόπιστα συστατικά που περιέχονται στις υψηλής απόδοσης συνθέσεις μας – συμπεριλαμβανομένων και συστατικών που δεν περιέχονται στα προϊόντα μας – για να σας βοηθήσουμε να κάνετε συνηδειτά και ευσυνειδήτως τις σωστές επιλογές για εσάς.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΟΤΗΤΑ & ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ

Το ιδρυτικό μας σλόγκαν – All Ages, All Races, All Genders – αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ταυτότητάς μας σήμερα περισσότερο από ποτέ, καθώς αγωνιζόμαστε για τα δικαιώματα και τις ελευθερίες των φίλων και θαυμαστών μας σε όλον τον κόσμο.