ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ

ΑΝΘΕΚΤΙΚΗ & ΣΠΑΝΙΑ
ΙΑΠΩΝΙΚΗ ΠΑΙΩΝΙΑ

Οι συνθέσεις της σειράς skincare Hyper Real™ τροφοδοτούνται από ένα σπάνιο Εκχύλισμα Ιαπωνικής Παιώνιας που εξομαλύνει τον τόνο, βελτιώνοντας ορατά τη λάμψη με την πάροδο του χρόνου,προσφέροντας υγιή, φυσικά λαμπερή επιδερμίδα.

ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ARTISTS

TIPS & TRICKS
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ

Η SOFT MATTE ΕΜΦΑΝΙΣΗ

Ψεκάστε το πρόσωπο με Fix+, και στη συνέχεια εφαρμόστε το Hyper Real Serumizer™. Τέλος, κάντε blend με το Studio Fix Mattifine 12HR Shine-Control Primer στη ζώνη "T".

Η ΤΕΧΝΙΚΗ MASSAGE-MELT

Εφαρμόστε το Hyper Real Skincanvas Balm™ στην επιδερμίδα σας. Κάντε απαλό μασάζ με κυκλικές κινήσεις ώστε να καλύψετε όλα τα σημεία του προσώπου.

Η ΤΕΧΝΙΚΗ WAKE-UP-TO-MAKEUP

Κάντε μασάζ με το Hyper Real Fresh Canvas Cleansing Oil από το κέντρο του προσώπου και προς τα έξω. Σμιλέψτε με τα δάχτυλά σας.

Η BARE-FACED GLAM ΕΜΦΑΝΙΣΗ

Πιέστε το Hyper Real Serumizer™ σε όλο το πρόσωπο μέχρι να σετάρει. Συνεχίστε με το Studio Fix Fluid SPF 15. Ολοκληρώστε με το Fix+ Magic Radiance.

Η DEWY SKIN ΕΜΦΑΝΙΣΗ

Εφαρμόστε απαλά Hyper Real Serumizer™ στο πρόσωπο. Προσθέστε Studio Radiance Primer στα ψηλά σημεία του προσώπου. Ολοκληρώστε με Fix+ Stay Over.

Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΜΕ ΠΙΝΕΛΟ

Εφαρμόστε Hyper Real Serumizer™  & Hyper Real Skincanvas Balm™  με το πινέλο 001 Serum + Moisturizer Brush, με απαλές κυκλικές κινήσεις.

Η ΤΕΧΝΙΚΗ PETAL-PRESS

Μετά τον καθαρισμό της επιδερμίδας, εφαρμόστε απαλά το Hyper Real Serumizer™ με μια κίνηση προς τα πάνω και προς τα έξω.

DISCOVER THE ART OF

REACHING YOUR SKIN GOALS

ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΒΟΗΘΕΙΑ;