Το VIVA GLAM και το M·A·C AIDS Fund

«Εγώ είμαι το κορίτσι της M·A·C!» Αυτό το προκλητικό σλόγκαν ανακοίνωσε το πρώτο πρόσωπο του VIVA GLAM – η drag queen RuPaul, απαστράπτουσα μέσα στις γυαλιστερές κόκκινες δερμάτινες μπότες και τον κορσέ της. Μια θρυλική εκστρατεία γεννήθηκε τότε, που θα έβλεπε πολλούς διαφορετικούς σταρ και στυλ με την πάροδο των χρόνων, αλλά που θα διατηρούσε πάντα στον πυρήνα της το ίδιο ατίθασο πνεύμα, το εξωφρενικό στυλ και την αχαλίνωτη αγάπη για ζωή.

Το παθιασμένο κόκκινο κραγιόν VIVA GLAM που δημιουργήθηκε το 1994, συγκέντρωσε χρήματα και ευαισθητοποίησε για τον ιό HIV/AIDS σε μια εποχή που η πανδημία επηρέαζε δραματικά τις κοινότητες της μόδας ειδικά, αλλά και τον ευρύτερο κόσμο γενικότερα. Τόσο τότε όσο και σήμερα, ένα άνευ προηγουμένου 100% της τιμής αγοράς οποιουδήποτε προϊόντος VIVA GLAM πηγαίνει στο M·A·C AIDS Fund M·A·C (μη συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ).

Στις δύο δεκαετίες που ακολούθησαν από τότε που η RuPaul έκανε την εμφάνισή της στο προσκήνιο, το πλήθος των σταρ που πρωτοστάτησαν στην εκστρατεία είναι απαράμιλλο, με ονόματα όπως Lady Gaga, Elton John, Debbie Harry, Boy George, Cyndi Lauper, Nicki Minaj, Ricky Martin, Christina Aguilera, Dita Von Teese, Shirley Manson, Mary J Blige, Rihanna, Miley Cyrus, Ariana Grande, Taraji P. Ηenson και πιο πρόσφατα η Sia.

Το M·A·C AIDS Fund είναι πρωτοπόρο στη χρηματοδότηση της μάχης κατά του ιού HIV/AIDS, καθώς παρέχει οικονομική υποστήριξη σε οργανισμούς που δουλεύουν με μη προνομιούχες περιοχές και πληθυσμούς. Ως ο μεγαλύτερος εταιρικός, μη φαρμακευτικός δωρητής στην αρένα, το M·A·C AIDS Fund δεσμεύεται να αντιμετωπίσει τη σχέση μεταξύ φτώχειας και HIV/AIDS μέσω της υποστήριξης διαφόρων οργανισμών παγκοσμίως που παρέχουν μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών σε ανθρώπους που ζουν με HIV/AIDS. Μέχρι σήμερα, το M·A·C AIDS Fund έχει συγκεντρώσει πάνω από 400 εκατομμύρια δολάρια αποκλειστικά από την πώληση του VIVA GLAM Lipstick και Lipglass της M·A·C, δωρίζοντας το 100 τοις εκατό της τιμής πώλησης στη μάχη κατά του HIV/AIDS.

Ζήτω το VIVA GLAM! Είμαστε όλοι το κορίτσι της M·A·C!

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το macaidsfund.org

ΑΓΟΡΑΣΤΕ VIVA GLAM